Post by poroomitreavil on Mar 17, 2022 6:37:10 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fine Ski Jumping ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fine Ski Jumping IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (збільшити кристали) ▞▞▞
▞▞▞ Fine Ski Jumping 2022 version ▞▞▞
Добавте, щоб при падінні відпали ліжі
Fine Ski Jumping ספורט jgvi
Чудова гра, але гра вилітає у мене кожного разу, і мені потрібно перезапустити всю гру, але в іншому для мене чудова гра
Ця гра не відображається 🚮
Чудова n чудова гра ... Лише 2 рази оновлюються лише деякі функції hv Змінено.. Додайте більше локацій, без нічного режиму, додайте більше раундів (лише 2), збирайте гроші, грайте в автономному режимі, турнір n режим кар'єри для всіх локацій. Набагато більше пригод і гострих відчуттів чекає...
Чудова гра, є підручник? Одна річ, ЗАБАГАТО ОГОЛОШЕННЯ! Я вимкнув свій Інтернет, і я все ще отримую рекламу, також з вимкненим Інтернетом ви не можете отримати монети.
Найкраща гра, в яку я грав
Ця гра відстойна, я застряг на іншій мові, і це просто нудно
Ви можете додати режим турніру чи щось інше, щоб об’єднати більше гравців👌🏻
بازی خوبی
повністю не відтворюваний збій зависання апаратного забезпечення вимогливе немає підручника неінтуїтивно зрозумілим
Занадто повільно
Дуже крута гра і обнови дуже часто дякую
Fine Ski Jumping Sport xnep
Чудова гра. У мене лише одне запитання. Мені подобається грати в сезони, і один матч займає багато часу. Якщо я зупиняю його на тривалий час, я втрачаю прогрес. Чи є спосіб зберегти свій прогрес на чемпіонаті світу в середині поточного матчу чи кваліфікації, щоб я міг продовжувати звідти й не грати весь матч від початку до кінця за один подих? l В іншому випадку дуже добре.
Я хотів би зіграти в цю гру, схоже, що вона чудова, АЛЕ так.. Гра вилітає щоразу, коли я намагаюся її відкрити, як тільки я зміг відкрити гру, але на екрані завантаження турніру я знову вилітаю.
Concentration Training: Focus கல்வி rrf
Найкраща гра
Чудова гра зі стрибків на лижах, нарешті молодці, хлопці
Ця гра досить хороша, але єдине, що ця гра мене завжди виганяє.
Мені це подобається.
Сам ігровий процес дуже хороший. Єдина причина, чому я не можу поставити цій грі 5 зірок, це те, що меню працює повільно. Якщо ви покращите меню, це буде найкраща гра зі стрибків на лижах, у яку я коли-небудь грав.
Fine Ski Jumping Sport oasp
чому nimate calgaryja 90-metrske skakalnice
Це дуже гарна і весела гра. Єдине, що я б рекомендував додати, це як навчальний посібник і як уповільнене тренування, щоб ви могли просто звикнути до стрибків. Крім того, це весела гра
Найкращі стрибки з трампліна для мобільних телефонів. Я збиваю 2 зірки за: - немає підготовки та кваліфікації в режимі Кубка світу, тому перший стрибок має бути в топ-30. Це дуже нереально. - якщо ви занадто пізно здійметеся зі столу, ви не зможете приземлитися. Знову це нереально. - забагато реклами. Після кожного стрибка ви повинні спостерігати за ними.
Дійсно чудова розробка гри. Молодці!
Додаток дуже гарний. Як колишній стрибун з трампліну, я кілька разів грав, і це набагато краще... За комп’ютером я граю в іншу, яка настільки ж гарна... У мене два запитання... Перше. Як я можу стрибати ще трохи? встановити більше "агресивності"? У мене все добре, але мені потрібно побити кілька рекордів... Я поруч, але зараз не можу. Друге. Я колишній стрибун з трампліна з 70/80-х років... Я іспанець. Ви можете перевірити в @skijumpingclassics insta accont...Так, були іспанські стрибуни.... але... на грі не було іспанського прапора, тому я змушений стрибати під прапором Фінляндії, країни моєї дружини. Чи не могли б ви допомогти мені з цим? Я хотів би носити свій прапор у грі. дуже гарна програма і дякую за її запуск!!!
Це дуже хороша гра, але з часом стає нудно
Lahti K90 та Kuopio K120?
Як змінити мову, якою я не володію
Дуже хороша гра, дуже цікава, але завантаження надто повільне, і коли я граю в турнір, у нього виникають збої, тому ви можете виправити турнір.
Ви провалите перший стрибок (мабуть, підручника немає) - і ви відразу отримаєте насолоду від реклами.
Fine Ski Jumping Sporto ntpn
Зробіть це онлайн-грою
Addcie jeszcze rozgrywkę online i będzie idealnie. 👍
Gra jest bardzo fajna i prosta w obsłudze. Spoko na nudę. Jest coraz więcej skoczni i nowości w stroju skoczka
Так далеко! Дуже добре, безперечно найкраще
Будь ласка, зробіть доступними для редагування лижні стрибки та шоломи та виправте помилку, коли ви занадто пізно стрибаєте зі столу, ваш гравець більше не може контролюватись і він падає. Коли гравці мають однакові очки, немає рівної позиції, наприклад, якщо два гравці мають 292,6 очка та вони повинні бути першими, як 1 і 1, але вони не виправляйте ці речі і створіть два стилі стрибків у стилі H і V. Зменште очки стилю за недосягнення точки K з 19 с до 17,5
Дуже реалістично і весело. Чудова альтернатива dsj4! Будь ласка, зробіть більше історичних пагорбів!
Ця гра має величезний потенціал, може бути найкращою мобільною грою зі стрибків на лижах. Ще потрібно багато працювати. Будь ласка, прискоріть моделювання результатів для процесорних гравців. Покращуйте головне меню, щоб стало зрозумілішим.
Кнопка керування так сильно не реагує, що мене до біса дратує.