Post by poroomitreavil on Mar 17, 2022 6:43:09 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ HomeByMe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ HomeByMe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za neograničene tokene ▞▞▞
▞▞▞ HomeByMe 2022 version ▞▞▞
Nisam mogao ni započeti projekt. Ne bi se ni učitao.
Definitivno je mnogo teže prilagoditi, posebno izglede, nego web preglednik, i sporije. Međutim, grafika je još uvijek izvrsna i postoji ogroman raspon proizvoda i mogućnosti dizajna, prema web stranici.
zabavno je
vrh
Nije glatko i vrlo loš osjećaj
Postoji problem kod dodavanja kliznih vrata, ona se zamrzava
Najstrašnija aplikacija koju sam koristio, ne mogu ni napraviti ništa prije Krista nikad se ne učitava ne preuzimaj ovo
<a href=""></a>
Kako lijepa aplikacija, san o uređenju doma!
njegovo književno dobro
Bilo je stvarno super 👌 👏 zapravo jako korisno .....u potpunosti preporučam
Ne mogu se prijaviti
Sjajan način da se zabavite ili čak dizajnirate svoju kuću iz snova ili ako obnavljate svoje mjesto
HomeByMe Gyvenimo būdas sgrf
super
5☆ igra SAMO ako poprave ovu grešku. Oduvijek sam želio ovakvu igru građenja. U vrijeme kada je prva Sims igra izašla na PC-u, koristio sam je da je igram cijelo vrijeme, samo da sagradim kuću. Ova igra je sjajna i ima više stvari za izabrati od onoga što možete zamisliti. Imam jednu glavnu brigu. S vremena na vrijeme, nakon što provedete vrijeme u uređenju sobe, samo će se resetirati. Mislim na način kao da biste doslovno pritisnuli gumb za ponovno aktiviranje i cijela soba samo jednom zatreperi i sve je nestalo. Dakle 3☆ dok se ne popravi.
Dobro je radio i bio sam super zadovoljan s njim, sve dok se nije smrzavalo i nije mi dopuštalo da se više promijenim ili da se krećem.
Ova aplikacija je sranje, pokušavam dizajnirati kuću veličine 80 x 60 stopa, a ne postoji mogućnost korištenja stopala kao mjerenja. Možete koristiti samo inče, to nije jedini problem, kada pokušavate dizajnirati garažu, na primjer, nema opcije za garažna vrata. Ova aplikacija je super greška i ne bih je preporučio.
Nadam se da možemo sami dizajnirati namještaj umjesto da koristimo gotov.
Desktop sustav je fantastičan, još ne mogu komentirati aplikaciju. Međutim, samo jedna kritika za buduće poboljšanje desktop web stranice. Može li sustav izračunati m² zgrade *uključujući zidnu površinu*, a ne samo unutarnju površinu prostorije zgrade, molim. Inače, toplo preporučam.
vrlo korisno i lako za napraviti.
Oživljava moje dizajne. Volim to
gotovo savršeno za besplatne i bez reklama aplikacije za dizajn doma, toliko izbora namještaja i ukrasa, ali nažalost i toliko grešaka ako dodam klizna vrata, uvijek će biti zamrznuto, riješite taj problem i možete li dodati "dijeli na društvenim medijima" i opcija 'spremi u galeriju'? dat ću ti 5 zvjezdica onda hvala
Lijepo
Ova bi aplikacija bila vrlo laka za korištenje kada bih svojoj spavaćoj sobi mogao dodati hodnik. Kada idem dodati hodnik, stvara se potpuno novi raspored i moje spavaće sobe više nema. Ako otvorim svoju spavaću sobu, ne mogu spojiti hodnik sa svojom spavaćom sobom. Definitivno nije prilagođen korisniku.
ova aplikacija je nevjerojatna plus besplatna je!!
kada odaberem oblik sobe, samo se nastavlja učitavati, ali ne prikazuje ništa
HomeByMe طرز زندگی tms
HomeByMe Стиль жизни mjd
Bien
Koristi samo centimetre, što nam u državama ne ide. Ne postoji način da se promijeni u inče.
nevjerojatan je, tako jednostavan za korištenje
izvrsno
Ova je aplikacija zapravo nevjerojatna. Vrlo je svestran, ali nema dosadnih oglasa. Tužan dio je što je za ponovno uređivanje sobe potrebna vječnost. 🥺 Čekam već nekoliko minuta i još ga nisam otvorila. Molim te popravi.
super sloooow će ažurirati recenziju ako se brzina poveća
Jako sporo
HomeByMe 라이프스타일 xbu
Lako izmjeriti prostor, ali nema mogućnosti za pod ili zid materijal ili boje. Također nema opcija za velike uređaje kao što je hladnjak, tako da ne ispunjava ono što očekujete od aplikacije za planiranje izgleda. Radilo bi ako želite samo ukrasiti jednostavan dnevni boravak ili spavaću sobu.
jako se sviđa, ali aplikacija bi se mogla poboljšati tako da su oba kata vidljiva u isto vrijeme
Njihova tehnologija još nije tu, još nije bilo potrebe za izradom ove aplikacije, mogli su s vremenom učiniti puno bolje.
Iskreno volim ovu aplikaciju!! Volio bih da postoji nekoliko promjena kao što mislim da bi trebala postojati opcija za povratak na mjesto u izborniku stavki koje ste pregledavali prije dodavanja stavke, ali sveukupno to je ponekad samo mala neugodnost i još uvijek je prekrasna aplikacija!! Definitivno stekla svojih 5 zvjezdica.
HomeByMe Lối sống nyfp
Vrlo dobra i korisna aplikacija, omogućuje vam izradu do 3 projekta besplatno. Ponekad učitavanje traje toliko vremena, ne može se čak ni spremiti projekt... stalno prikazuje pogrešku čak i internetsku vezu, a sve ostalo je dobro
još uvijek pokušava shvatiti
dobro
Sjajno